En ny tid for Chimalaya Charity

Chimalaya Charity blev skabt i 2010 med det mål at skabe en model for en bæredygtig fremtid med sundhedsfremmende, livreddende hjemmebesøg og mødregrupper til nyfødte og deres mødre. Det mål har vi nået.
Fra 15.6 2022 overgår foreningen Chimalaya Charity Danmarks aktiviteter til NGO’en Chimalaya Charity Nepal. Der bliver en udfasningsperiode på min. 3 år. Den nye nepalesiske klinik, som åbner primo ´23, vil fortsætte med at tilbyde fagfolk og mødre relevant undervisning i alt om sundhed, amning og pleje af det nye barn. Samtidigt vil Dhulikhel Hospitals Department of Community Health udbrede Chimalaya-modellen i det nepalesiske samfund via deres 21 lokale outreach klinikker. På den måde vil CC-modellen nå ud til store dele af Nepals nyfødte. Det danske sundhedsteam samarbejder fortsat tæt med det nepalesiske. Endvidere vil teamet i overgangsperioden forestå undervisningen af fagpersonale med pædiatrisk erfaring i forbindelse med udbredelse af modellen.
Foreningens nuværende indestående likvide beholdning og donationer bliver i perioden forvaltet efter formålet af bestyrelsen i Chimalaya Charity DK.
Henvendelser omkring Chimalaya Charity Nepals arbejde, praktikophold, fremtidige donationer eller øvrige spørgsmål kan ske til mail: info@chimalayacharity.com
En stor tak for til alle der gennem årene har støttet vores indsats i Nepal.
/ Bestyrelsen Chimalaya Charity DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »