Nu kan du/din virksomhed blive en del af Friends of Chimalaya Charity – en unik mulighed for at blive en værdifuld sponsor af vores klinik i Bode, Nepal. Du kan hjælpe med at give en bedre start på livet for børn og nyfødte i et af verdens fattigste lande, Nepal, ved at sponsorere et rum i klinikken. Hvert rum har et unikt formål og aktivitet, såsom undervisning, helbredstjek eller rådgivning i for eksempel mødregruppe rummene. Chimalaya Charity er en hjertesag baseret på en af verdens farligste områder: fejlernæring, der koster flere hundrede og tusinder børns liv om året.

Ved at blive en del af Friends of Chimalaya Charity viser du at din virksomhed går forrest i en meningsfuld sag. Vi tilbyder et skræddersyet forløb til dit sponsorat, der blandt andet synliggør din værdifulde støtte til Chimalaya Charitys arbejde på alle kommunikative kanaler og fysisk i klinikken og på din arbejdsplads.  

Vi håber at skabe længerevarende venskaber, hvor vi kan samarbejde om at skabe de bedst mulige forhold for børn og mødre i Nepal.

Læs meget mere her om alle fordele og detaljer:

 

Click to download and read as PDF…