Takket være støtte fra Rotary Danmark, Skovshoved Rotary og Rotary Danmarks Hjælpefond har Chimalaya Charity fået produceret tre undervisningsvideoer, som skal bruges til undervisning i vores mødregrupper.

Hvorfor amning er vigtigt

Denne video oplyser mødrene om, at amning sikrer den bedste næring og energi til den nyfødte, så barnet kan udvikle sig sundt. Vi anbefaler at barnet ammes fuldt de første seks måneder.

Videoen giver gode råd til, hvordan moren opnår en god mælkeproduktion, samt hvordan en god amning kommer godt i gang lige efter fødslen.

Ammestillinger

I denne video demonstreres forskellige ammestillinger og korrekt sutteteknik. Skal amningen lykkes, er det vigtigt, at moren finder en ammestilling, som passer godt til hende og barnet. Med en god ammestilling undgår man desuden sår og revner på brystet.

Ny viden frem for gamle traditioner

I denne video gennemgår vi en række af de gamle traditioner, der gennem generationer er blevet givet videre i Nepal. Udfordringen ved mange af disse overleveringer er, at de ofte har en skadelig virkning. Denne video fortæller om den dokumenterede viden, vi har om, hvad der er sundt for mor og barn i den første tid, så vi sikrer at barnet vokser og udvikler sig sundt.

TAK TIL VORES SPONSORER OG SAMARBEJDSPARTNERE