Hvad er Bag4Life?

Bag4Life er meget mere end en pusletaske med startpakke og udstyr. Bag4Life betyder direkte støtte gennem hjemmebesøg af en sundhedsplejerske samt en lang række styrkende ydelser til mor og barn i de første 2 år.

Som de første i Nepal tilbyder Chimalaya Charity nu besøg til mor og hendes nyfødte baby i eget hjem af en sundhedsplejerske – efter dansk forbillede.

Når du donerer en Bag4Life til 300 kr. gør du det muligt for Chimalaya Charity at sende en sundhedsplejerske ud til mødrene umiddelbart efter fødslen. Tasken er tilpasset de nyfødte nepalesiske børn og deres forældre og rummer lokalt fremstillet babytøj, bleer, bæretørklæde og produkter som sæbe, desinfektionsmidler og termometer. På den måde støttes det lokale samfund samtidig med, at hver Bag4Life startpakke giver Chimalaya Charity mulighed for at opbygge loyalitet over for mødre og familier. Dermed kan du – og vi – hjælpe flere børn til en god start i livet og komme ud af fejlernæringens svøbe.

Giv en Bag4Life – send 300 kr. på MobilePay til 72582

Eller overfør via bank til reg. 7045 konto 1009651

Ønsker du at få tilsendt et gavebevis som tak for din donation, så udfyld venligst nedenstående formular.

Hvorfor Bag4Life?

Fejlernæring er en stille katastrofe, der ikke tiltrækker lige så stor opmærksomhed som sygdomsepidemier og naturkatastrofer. 41% af Nepals børn er fejlernærede. 11% er akut underernærede. At bekæmpe fejlernæring kræver langvarig og særlig stor indsats. Chimalaya Charity har siden 2010 arbejdet i Nepal for at bekæmpe fejlernæring ved at støtte mødre og deres nyfødte.

Nepal rangerer blandt verdens 10 fattigste lande og der dør ca. 10 gange så mange levendefødte børn som i Danmark. 38 ud af 1000 levendefødte børn i Nepal dør inden de fylder fem år.

Ud af disse 38 børn dør 23, altså over halvdelen (60%), allerede inden for de første 28 dage. Af de børn der overlever til femårsalderen er 40% fejlernærede (også kaldet stunted eller væksthæmmet). Det medfører stor sygelighed og dødelighed og kan påvirke børnenes udvikling for resten af livet.

Med Bag4Life kan vi ændre denne situation.

Doner Bag4life