Bliv en del af et fællesskab

Når du bliver medlem af Chimalaya Charity støtter du vores langsigtede, forebyggende indsats mod fejlernæring, som er en af Nepals helt store udfordringer i forhold til sundhed og trivsel. Din støtte betyder direkte, kærlig støtte og omsorg til et lille nyt barn og dets familie i et stærkt udfordret land. Samtidig viser du din støtte og opbakning til vores vigtige arbejde for medmennesker i et et af verdens 10 fattigste lande.

Medlemskab / abonnementstyper

A-medlemskab

(120 kr. pr. år / 10 kr. pr. måned)

B-medlemskab

(300 kr. pr. år / 25 kr. pr. måned)

C-medlemskab

(600 kr. pr. år / 50 kr. pr. måned)

Abonnementer

A-medlemskab

10.00 DKK
/ mdr.

Abonnementer

B-medlemskab

25.00 DKK
/ mdr.

Abonnementer

C-medlemskab

50.00 DKK
/ mdr.

Betaling og sikkerhed
I øjeblikket tilbydes Pensopay som anvendes til at gennemføre betalingerne på www.chimalayacharity.com. Data, som du sender i forbindelse med brug af MobilePay, er krypterede, og det er kun Pensopay, der kan læse dem. Hverken Chimalaya Charity eller andre har mulighed for at læse data. Vi trækker beløbet på det valgte kort. Der kan aldrig trækkes et beløb større end det, du har godkendt ved købet.

Medlemskabets længde
Medlemskabet tegnes for et år af gangen ved at indbetale det anførte beløb til foreningen. Medlemskabet kan ikke opsiges i perioden og der tilbagebetales derfor heller ikke beløb.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål vedrørende medlemskab af Chimalaya Charity, er du velkommen til at kontakte os på medlem@chimalayacharity.com