Kære partnere, tilhængere, donorer, medlemmer og ALLE VENNER til Chimalaya Charity

Forestil dig at stå helt uden sikkerhedsnet.

Mens Danmark har åbnet det meste igen, stiger antallet af covid positive tilfælde i Nepal voldsomt, og landet er for anden gang under total lockdown. Vi ser samtidig en foruroligende stigning i psykiske problemer. Alt for mange vælger at begå selvmord på grund af økonomisk fortvivlelse, mangel på mad, manglende muligheder for at tage sig af deres børn osv.

Corona-krisen og nedlukningen er usædvanligt hårdt for Nepal, og folk er desperate efter mad og forsyninger. Forestil dig at stå i denne håbløse situation uden penge, ingen mad, ingen pålidelig kommunikation og ingen forståelse af, hvad der sker omkring dig. Dette er situationen for mange mennesker i Nepal.

Under den første nedlukning kunne vi uddele madpakker til de mest trængende. Det er egentlig ikke vores job, men befolkningen har ikke nogen livline, og vi så en mulighed for at hjælpe. Tak til alle jer, der straks donerede til denne begivenhed. Vi i Chimalaya er taknemmelige for den positive reaktion i en krisetid. Vi vil fortsætte med at hjælpe dem, der mangler basale fornødenheder som mad og vand. Vi fortsætter også vores hjemmebesøg hos gravide kvinder og mødre med nyfødte. Mens resten af ​​Nepals samfund er lukket, fortsætter vi med at støtte den kommende generation, og give de nyfødte den bedst mulige start i livet.

Vores mission og arbejde er nu vigtigere end nogensinde. Vi giver rådgivning, tid og medfølelse for de sårbare familier. Med din støtte kan vores dedikerede personale tjene som en livline; være sikkerhedsnettet.

Vi har virkelig brug for din kontinuerlige støtte. Vi har brug for flere som f.eks. Emilie Hauen-Limkilde, en tandlæge, der sponsorerer vores Dental Room på vores klinik i Bode, og Laura Bonné, ejer af Amazing Space, sponsor af vores Bathing Room. Disse kvinder er en del af vores Friends of Chimalaya-program. Vi har brug for flere Friends.

Kontakt os, hvis du ønsker at blive sponsor, eller hvis du kender nogen, der kan være en del af dette vigtige arbejde.

Pia Torp, grundlægger og formand, Chimalaya

Translate »