Bag4Life – Corona Edition

Bag4Life er Chimalayas livsvigtige pusletaske. Vi distribuerer den til nybagte mødre, når vi tager på hjemmebesøg hos mor og barn umiddelbart efter fødslen. Bag4Life indeholder vigtigt udstyr til en god start, f.eks. termometer, babytøj og puslemåtte.

I øjeblikket kan mødrene også finde udstyr til at forhindre Covid-19. Vi har tilføjet ekstra håndsæbe og desinficeringsmiddel, mundbind og en brochure. Brochuren giver information om god hygiejne og hvordan man bruger mundbindet korrekt. Der er også information om symptomerne på Covid-19 og om, hvordan man skal agere i tilfælde af sygdom.

“Gravide kvinders adgang til mundbind og håndsæbe er ekstremt begrænset. Ved at føje disse midler til vores Bag4Life kan vi hjælpe med at stoppe smittekæder og skabe større sikkerhed for de nye mødre.” Lone Haahr Mogensen, sundhedssygeplejerske i København og en del af Chimalayas danske sundhedsteam.

Støt en mor og hendes nyfødte

Doner en Bag4Life (DKK 300 / € 40) til en nybagt mor og hendes baby ved at følge dette link.

Translate »