Nye frivillige i Chimalayas danske sundhedsteam

I Chimalaya er vi meget stolte af at have fået nye, stærke kræfter med i vores danske sundhedsteam.

Vi kalder vores nye sundhedsfrivillige for de tre L’er: Fra venstre ses jordemor Lisa Heidelbach, børnelæge Lene Hesse Rasmussen og Lone Haahr Mogensen, som er sundhedsplejerske.

Teamets hovedopgave er at uddanne vores nepalesiske sundhedsmedarbejdere og løbende undervise og guide dem i forhold til sundhedspleje. De skulle have været i Nepal i marts, men deres rejse vil blive gennemført så snart, det er muligt. I mellemtiden vil de løbende supervisere og styrke vores lokale personales kompetencer gennem online-samtaler.

“Som frivillig i Chimalaya kan jeg, med min sundhedsplejerviden og erfaring, bidrage til, at nogle af verdens fattigste og mest udsatte kvinder støttes i at give deres barn den bedste start på livet. Med en relativ lille indsats kan jeg medvirke til at gøre en kæmpe forskel, det er virkelig meningsfyldt arbejde for mig,” siger sundhedsplejerske Lone Haahr Mogensen.

Yderst til højre ses tandlæge og bestyrelsesmedlem i Chimalaya, Hanne Ladekarl. Hanne vil i den kommende tid fokusere på renoveringen af Chimalayas sundhedsklinik i Bode uden for Kathmandu.

Translate »