Stort gallashow til fordel for Chimalaya Charity

Der blev indsamlet penge til Chimalaya Charity, da Rotary Skovshoved afholdt Charity Galla d. 12. januar.

Showet fandt sted på Bellevue Teatret i Klampenborg, og nogle af landet bedste skuespillere underholdt på scenen til stor begejstring for den udsolgte sal.

“På vegne af Chimalaya Charity takker jeg Skovshoved Rotary Klub og alle gæster i det fyldte Bellevue teater, som kom for at støtte op om Chimalayas indsats med hjemmebesøg til nyfødte børn i Nepal,” udtaler Chimalayas formand og grundlægger Pia Torp.

Ghitas Nørbys 85-års fødselsdag faldt sammen med arrangement på Bellevue. Tommy Kenter og de 700 gæster sang fødselsdagssang og overrakte en kæmpe lagkage. Efterfølgende satte Tommy Kenter sig ved pianoet og sang ”I Can’t Give You Anything but Love, Baby” til ære for fødselaren. 

Forinden fejringen havde Ghita Nørby veloplagt læst op af HC Andersen og Æsops fabler.

Udover Ghita Nørby sørgede en lang række store, danske navn for underholdningen.

Per Pallesen gav den som Mathiesen og Tommy Kenter som Alf Vælling. Jesper Asholt sang og spillede på sin guitar og Niels Ellegaard lavede en hysterisk morsom gennemgang af EU-regulerede grin.

Christine Feldthaus underholdt med historier fra sin rejse til Nepal, der var nepalesisk dans og Gentofte Gospel Choir løftede stemningen med fantastisk sang.

En række sponsorer havde doneret otte gaver til en auktion, som Alexa Bruun Rasmussen stod for. Hele showet blev bundet sammen af Peter Mygind.

“En super veloplagt Peter Mygind var konferencier og skabte rammen om et fantastisk show, hvor en lang række af vores bedste kunstnere underholdt, så tårerne trillede eller berørte vores hjerter dybt,” fortæller Pia Torp, der også selv var på scenen for at fortælle om Chimalayas arbejde i Nepal.

Pia Torp og Chimlaya kunne glæde sig over, at Rotary Skovshoved fik indsamlet mere end 550.000 kr. til renoveringen af Chimalayas sundhedsklinik i Nepal.

Fotos: Birgitte Røddik

TAK TIL ALLE ROTARYS SPONSORER

Meny, Jægersborg Alle 44 – Lauritz Hannibal –  www.ulvshale-strand.dk– danbolig Charlottenlund – Lars Juel Mikkelsen – Bellevue Teatret – Hans Frederik Carøe – Gentofte Kino – Charlottenlund Apotek – Klaus Peitersen – Philipson Wine – Lars Peter Bush – Strandmøllekroen – 
Sv. Michelsen Chokolade – Konditoriet Michael Hjort, Gentoftegade – Christian von Hornslet – Galleri Knud Grothe – Bjørn Westergaard – Skovshoved Hotel – Flemming Eibye – Schrøder Cykler – Restaurant Sejlklubberne, Skovshoved Havn – Vivi Teisbæk – Komplet Interieur – Kunstmaler Per Christoffersen – Kaas Wine – Getro – Tommy Kenter – Peter Mygind

Translate »