Undervisningvideoer skal gøre op med gamle, skadelige traditioner

Takket være støtte fra Rotary Danmark, Skovshoved Rotary og Rotary Danmarks Hjælpefond har Chimalaya Charity fået produceret fire undervisningsvideoer, som skal bruges til undervisning i vores mødregrupper.

Videoerne oplyser om vigtigheden af amning og vejleder i gode ammestillinger. De har også fokus på de gamle, usunde traditioner, som mange nepalesere følger. Eksempelvis frarådes gravide og ammende mødre at holde sig fra at spise frugt og grønt, da det kan give diaré, lyder det. Fakta er, at frugt og grønt er vigtigt for mor såvel som barn. Du kan selv høre mere om de mange misforståelser, Chimalaya Charity forsøger at udrydde, via dette link, hvor du kan se videoerne.

Hans Frederik Carøe fra Skovshoved Rotery Klub siger følgende om baggrunden for Rotarys støtte: “Pia Torp holdt for nogle år siden et både spændende og rørende foredrag i Skovshoved Rotary Klub om Chimalaya Charity’s store arbejde i Nepal. Vi var ikke i tvivl, SRK skulle støtte CC’s fantastiske projekter. De fire instruktionsvideoer gør det muligt for Chimalaya Charity at give livsvigtig viden om ernæring og hygiejne videre til en stor del af lokalbefolkningen via bl.a. sociale medier.”

Translate »